Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar, Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Sanayi Sitesi’ndeki bürosunu ziyaret etti. Hastane ekibini oda başkanı Recep Akkaya karşıladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Recep Akkaya, “Özel Akhisar Hastanesi ile zaten önceki yıllarda da anlaşmamız vardı. Biz aldığımız hizmetlerden memnun olduğumuz için anlaşmamızı yenilemiş bulunmaktayız. Bu sadece benim düşüncem değil, kendimiz de esnaf olduğumuz için biliyoruz Akhisar halkının genelinde bu bakış açısı var. Ben ve benim gibi arkadaşlarımın memnuniyeti bizi bu anlaşmayı yenilemeye sevk etti. Ben üyelerim adına Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Ben öncelikle değerli düşünceleri için Recep beye teşekkür ediyorum. Yeterli uzman kadromuz ve ekipmanlarımızla zaten kalitesini ispat etmiş bir kurumuz. Bizim gayemiz hastalarımızın memnuniyeti ve onlara kusursuz hizmet vermeye çalışmaktır. Bu çerçevede, esnaf odalarıyla olan sıcak ilişkimiz bugüne kadar nasıl devam ettiyse bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inanıyorum. Ben de hastanemiz adına Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine ve Recep Beye tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.