Haber Merkezi - Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı 1–5/Eylül tarihleri arasında Karaman ilinde yapılacak olan Minikler Türkiye Taekwondo şampiyonasına katılacak olan minikler Milli Antrenör Hüseyin Yüksel il birlikte Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Milli Antrenör Hüseyin Yüksel yaptığı açıklamada; “Takım sporcularımızın okulları yaz tatili olduğundan antremanlarımızı günlük, tek ve çift olarak sürdürüyoruz. Bu sayede tecrübe kazanan sporcularımıza güveniyoruz. Türkiye Şampiyonasında başarılı olacağımıza inanıyorum. Teknik, taktik ve bireysel çalışmalarda aldığımız sonuçlar doğrultusunda sporcularımız şampiyonaya hazır ve şampiyonaya katılacak olan sporcularımız Emniyet Müdürümüze tanıtmak ve destek amaçlı ziyaret ettik dedi.

Akhisar İlçe Emniyet Müdür Mehmet Turhan, Taekwondo ile yakından ilgilenen ve aynı zamanda eski bir Taekwandocu olan Emniyet Müdürü Turhan sporcularımıza başarılar diliyor ve başarıyla döneceklerinde eminim ve Emniyet teşkilatı olarak sporcularımızın her zaman yanındayız dedi.