Akhisar Dr. Tarık Sarı İlköğretim Okulu Anaokulu öğrencileri öğretmenleri nezaretinde itfaiye birimini ziyaret ederek itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Anaokulu öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İtfaiye amiri Fatih Bölükbaş, öğrencilere itfaiyenin teknik ekipmanlarını tanıttı. Öğrenciler itfaiye personelinden yangın ve müdahale konusunda bilgiler alırken, yapılan uygulamalarda renkli anlar yaşandı. 

İtfaiye amiri Fatih Bölükbaş ise yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek; “Bu ziyaretlerin amacı çocuklarımıza itfaiye mesleğini sevdirmek, acil bir durumda neler yapmaları gerektiğini öğretmektir. Sadece itfaiye haftasında değil, bir çok zamanda öğrencilerimizle bir araya gelerek gereken bilgileri aktarıyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin bu tür durumlara karşı duyarlı ve tedbirli olmalarını sağlamayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Dr. Tarık Sarı İlköğretim Okulu Anasınıfı A Şubesi öğretmeni Beyza Serdaroğlu’da itfaiye amiri Fatih Bölükbaş olmak üzere tüm itfaiye ekibine teşekkür etti. (MÖ)