Akhisarpress.com - Manisa ilçeleri aylık Milli Eğitim Müdürleri şubat ayı toplantısı Akhisar’da yapıldı. Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy sabah Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i ziyaret ederek Akhisar mesaisine başladı.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Akhisar Belediye Başkanı ile yaptığı toplantıda çeşitli konularda bilgi veren Altınsoy Akhisar’ın eğitim kalitesinin de üst yüzeyde olduğunu belirtti. Görüşmelerin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy Manisa İl ve İlçesindeki bütün Milli Eğitim Müdürleri ile Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi toplantı salonunda toplantı gerçekleştirdi. Çok sayıda İlçe müdürü ve şube müdürünün katıldığı toplantıda Altınsoy Akhisar’da 698 öğrenciye Tablet bilgisayarların verileceğini ve bu öğrencilerin önceden belirlendiklerini de dile getirdi. Akhisar’ın eğitim potansiyelinin yanı sıra Akhisarspor’a da değinen Altınsoy, “Akhisar Nüfus itibari ile Ege Bölgesinin en kalabalık ilçesi.. Ancak biz Akhisar’ın şu anda en büyük avantajının Ege’yi süper ligde temsil eden Akhisarspor’a ait olduğunu büyük bir gurur içerisinde bilmekte ve belirtmekteyiz. Umarız Akhisarspor’umuz bu başarısını devam ettirir.” Dedi.

Akhisar’da gerçekleştirilen toplantıda başta eğitim ve öğretim olmak üzere çeşitli konular üzerinde de konuşuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy’un konuşmasının ardından Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer’de açıklamasında, “Öncelikle bu toplantıyı Akhisar’da gerçekleştirmeniz bizleri gerçektende şereflendirdi. Burada hep beraber sizleri ağırlamak bizim için gurur verici, ayrıca Sayın İl Müdürümüzün Akhisar ve Akhisarspor için belirttiği sözler içinde kendilerine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldiniz diyorum.” Diyerek toplantı için hazırlanan Akhisar ile ilgili sununum unu gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından heyet Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Gölmarmara Kaymakamı Akhisar Kaymakam Vekili Cafer Sarı’nın da katılımı ile Gülbeyaz-ı Ziyafet Restoranda öğle yemeği yedi.

Yemekte Akhisar Kaymakamı Kamil Köten katılımcılara teşekkür ederek Manisa’nın eğitimi konusunda iyi dileklerini iletti. Öğlen yemeğinin Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy Akhisar İmam Hatip Lisesinde Akhisarlı okullar’ın müdürlerinin yer aldığı bir seminere katıldı. Seminerde Okul Müdürlerinden Okullar hakkında detaylı bilgi alan Altınsoy eksikleri bulunan okullarında eksiklerinin en yakın zamanda tedarik edileceğini belirtti. Buradaki Seminer’in ardından Manisa İl Mili Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy Akhisar mesaisine son verdi.