Şehit Necdi Şentürk Parkı içerisinde bulunan Akhisar Belediye Sinemasında dün akşam saat 20.00'de başlayan müzik, tiyatro ve dans gösterileri yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Akhisar'da şehrin Ticari faaliyetleri yanında sosyal faaliyetlere de yer vermek istediklerine vurgu yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ufuk Merde; “Ticaret Odası olarak şehrin ticari faaliyeti yanında sosyal faaliyetine de önem veriyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlamamızı düzenleyen Kadın Girişimciler kurul başkanımız Nefise Şükran Füzün ve kurul üyelerimizin tamamına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların emeği ile böyle güzel bir gecede birlikteyiz. Akhisar’da ATSO olarak 160 öğrencimize burs veriyoruz. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlere önem vermeye devam edeceğiz” dedi. 

FÜZÜN; GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAK ZORUNDAYIZ

Cumhuriyet'in 93.yılını coşkuyla kutladıklarını ifade eden Kadın Girişimciler Kurulu başkanı Nefise Şükran Füzün; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. Yılını kutlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kökleri geçmişin en aziz yerlerine kadar uzanan çok büyük bir devlettir. İnşallah biz hayatımızın bu evresini tamamlarken siz gençlerimizin sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok iyi yerlere çıkacaktır. Değerli kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün izinden, köklerimizi asla inkar etmeyerek Cumhuriyetimizi 93 yaş yaşattık. Bu yaşattığımız 93 yaşın bereketini, hayrını inşallah nice 93 senelere taşırız. Ülkemiz adına zor zamanlardan geçtiğimiz bir yaz mevsimi oldu. Ama birlik ve beraberlikle el ele vererek bu işin üstesinden geldik. Gençlerimiz ülkenin geleceği için çok kıymetli işler yapmaya niyetleniyorlar. Bu niyetlerinin hepsini tamama erdirmek için biz onlara destek olmak zorundayız. Desteği de bu Cumhuriyet Bayramı kutlamasında ‘Bütün Bağımlılıklara Hayır, Tek Bağımlılığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletine’ diyerek ortaya koyduk. Bu gece Manisa Bağımlılıkla Mücadele derneği davetimizi kırmayarak sizlerle bir araya geliyor. Başta dernek başkanı Sayın Dr. Ümit Atman olmak üzere derneğin tüm üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Akhisar’dan da iki değerli partnerimiz var. Bir tanesi sevgili Berkay Bakkal ve Öcel Hancı hocamızın kıymetli öğrencileri onlara da şükranlarımı sunuyorum. Keyifli bir bayram kutlamasında beraberiz” dedi.

Dr. Anıl Şengel'in, Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Dr. Ümit Atman’ın hazırladığı "Bağımlılıkla Farkındalık" sunumunu gösterimin ardından Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Berkay Bakkal katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Polinas Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Nejmi Arslanbulut tarafından hazırlanan “Fidanlar Ölmesin” skeciyle madde bağımlılığına dikkat çektiler. Daha sonra İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı Öcel Hancı Jimnastik grubunun gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini topladı. 

Düzenlene programa ilçe Eminyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin ve Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Erer, Esnaf Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı.

Akhisar’da ilk kez bir programda #milletinevlatlarıcumhuriyetikutluyor hashtag’i ile sosyal medya aktif olarak kullanılarak programa katılanlar sosyal ağlarında paylaşımda bulundu.