Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali Çavdar ve Yönetim Kurulu üyeleri,  24 Temmuz Sansürün Kaldırılışının yıldönümünde gazetemizi ziyaret ederek Gazeteciler gününü kutladı. 


Akhisarpress.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özdemir sözlerinde; “ Daha önce ziyaretimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kollarına da aynı konudan bahsettim. Akhisar’da 2012’nin başında kurulmuş bir internet medyasıyız. Bu kadar kısa süre içinde günlük ortalama 35 bin sayfa görüntüleme hitine ulaşmayı başardık. Buna Alexa verileri de dahil, bizim en çok bizi okusunlar veya en çok bizim internet sitemize reklam verilsin diye bir kaygımız yok. Biz halkımızın gerçek olaylardan, gerçek sorunlardan haberdar olması adına Akhisarpress.com’u açtık ve gerçekleri yazmaya devam edeceğiz. Sizlerde bizi bu önemli günümüzde ziyaret ederek, onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.


Ali Çavdar konuşmasında; “ Akhisar’da birçok internet haber sitesi olmasına rağmen Akhisarpress.com, bu kadar kısa zamanda ön sıralara gelmesinde kendisini yakından tanıdığım Mustafa’nın emeği var. Daha önceden Haberakhisar olarak tanıyorduk ama şimdi kendi haber sitesi Akhisarpress’i açtı. Haberlerini her gün takip ediyoruz. Başarılarının da devamını diliyoruz.


Özgür bağımsız basın demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biridir. Basının özgür olmadığı bir ülkede insan haklarından ve demokrasiden söz edilemez. Özgür basın halkın çıkarlarını savunur ve özgür düşüncenin gelişmesini sağlar. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alan objektif, tarafsız bir basın demokrasiyi güçlendirir. 24 Temmuzu gazeteciler ve basın bayramı olarak kutlandığından dolayı sizleri ziyaret etmek istedik. Gazeteciler gününüz kutlu olsun.” Dedi.