Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerini anmak adına Akhisar Mermerciler Kooperatifi Akhisar Yeni Gülruh Camii önünde lokma hayrı düzenledi.

Ülkemizin çeşitli illerinde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri için yapılan lokma hayrında Akhisar Mermerciler Kooperatifi başkanı Recep Kalın basın açıklaması yaparak ‘şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’dedi.

Kalın; EVET = Var olmayı bu gün göstermeliyiz.Gün kardeşliğimizi sükunet ile pekiştirme günüdür.Tüm Şehitlerimizi Rahmet Anıyoruz. Ruhları Şad Olsun Yurdum çıkarcılar yüzünden kan gölüne dönmüş olsa bile ata yadigarı bu vatanımda bir avuç toprak için önce barışı denerim yine olmaz ise ayyıldızlı bayrağım için zafere kadar savaşmaya hazırım. Yüce milletimize Cenabı Allahtan sabır ve sükunet diliyorum.

Bin yıldır bu toprakları yurt edinmiş olan Anadolu halkı; Yerine göre çok sükunetle kendini ifade eder Mevlana gibi, Yunus Emre gibi,Hacı Bektaşi Veli gibi, Yerine göre de örneğin atalarından aldığı güç ve terbiye ile tüm dünyaya örnek olur. Mesela; Karaoğlan 1974, Fatih Sultan Mehmet 1564, Malazgirt Alparslan 1071, Türkiye Cumhuriyeti şanlı tarihimiz başarılarla ve kardeşlikle doludur. Anadolu Halkı güçlüdür ve gücünü Dünya bilir.’dedi.