Kooperatif başkanı Recep Kalın yapmış olduğu konuşmada Mermerciler Kooperatif binasının hizmete yeni başladığını ve ilk kahvaltıyı basın mensupları ile yapmak istediklerini dile getirdi. Mermerciler olarak bu toprakların değeri bildiklerini ve unutmadıkları söyleyen Kalın, Akhisar’ın 1972 yılı ve 1981 yılı Kırkpınar başpehlivanı (Arap Mustafa) Mustafa Yıldız’ı rahmetle anıyoruz dedi. Akhisar’ın Tütün, Zeytin, Ramizler Köfte, Keskinoğlu Tavukçuluk ve Mermerciliği ile ünlü olduğunu ve daima da bu şekilde olacağını söyledi. 2014 yılında yapmış oldukları etkinliklerden bahseden Recep Kalın; Halk, Esnaf, Sporcu, Bürokrat, Zanaatkar, Seçilmiş, Atanmış, Dostane, Kaynaşma ile mermerciler kooperatifimizin 2015 yılı Temmuz sonu Ağustos ayı başı gibi Yunan Adalarına Gemi Paradise turu düzenleyeceklerini söyledi. Katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür eden Kalın, meslek hayatınızda başarılar dileriz, dedi.

Basın mensupları adına söz alan Akhisar Gözde Gazetesi sahibi Akif Özalp; bu tür organizasyondan ve nazik davetinizden ötürü şahsım ve basın mensubu arkadaşlarımız adına teşekkür ederim. Çok sıcak bir ortam hazırlamışsınız çok memnun olduk. Sizlere de çalışmalarınız da başarılar dileriz, dedi.

Kahvaltı sonun da Bircan Taşkınlar Mermerciler Kooperatifine geldi. Basın mensupları ve Memerciler Koop. Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet eden Bircan Taşkınlar basın mensupları ve koop. Yöneticileri ile fotoğraf çekildi. Basının çalışan gazeteciler gününü kutlayan Bircan Taşkınlar, meslek hayatlarında başarılar diledi.