Memur-Sen Konfederasyonu Akhisar İlçe Temsilciliği Akhisar PTT Müdürü Ramazan Yüksekdağ’ı ziyaret etti.

Ziyarete Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilcisi Rıza Bahar ve Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette konuşma yapan Sendika Başkanı Rıza Bahar, “ Biz Memur-Sen olarak Türkiye’de Yetkili ve Etkili Sendikayız. Sendika olarak üyelerimizin bulunduğu kurumları ziyaret ederek onların sorunlarını dile getirip çözüm arayışları sunuyoruz. Bizler kurumlar ile diyaloğa çok önem veriyoruz.” Dedi.

Akhisar PTT Müdürü Ramazan Yüksekdağ ise konuşmasında, “ Öncelikle ziyaretinizden ötürü duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bizim PTT olarak önceliğimiz vatandaşa kaliteli hizmet sunmaktır. Ayrıca bu kutsal vazifemizde kendimizi de yeniledik ve hizmet anlayışımızı yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Ziyarette, Memursen ve Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Rıza Bahar, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Büro-Memur-Sen ilçe temsilcisi Nazlım Taşcı, Toç-Bir-Sen Orman İlçe Temsilcisi Ender Birgül, Birlik Haber Sen İlçe Temsilcisi Ali Rıza Çelik ve S.G.K. Büro-Memur-Sen İş yeri Temsilcisi Mustafa Akman katıldı.