Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Hamle Eğitim Gönüllüleri Derneği ’ni ziyaret etti.

Rıza Bahar, Memur-Sen olarak halkımızın ve kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında çalışıyoruz. Memur-Sen olarak bütün çalışmalarımızda demokrasinin bu ülkede rayına oturması gerektiğini düşünerek adım atıyor ve hep birlikte, demokrasinin rayına oturması için çaba sarfediyoruz.Milletin ayaklarına bağlanan prangalar ısrarımız ve katkımızla bir bir çözülmektedir.

Son olarak ta daha fazla Demokrasi adına, Memur-Sen olarak ‘ on milyon imza toplayalım, otuz yıllık yasaktan kurtulalım" dedik. "Başörtüsü takanların değil başörtüsüne kafayı takanların sorunlu olduğu gerçeğini haykıralım dedik. Biz on milyon imza istedik milletimiz 12 milyon üçyüz bin imza verdi.

Bu kampanyamıza destek veren Akhisar Hamle Eğitim Gönüllüleri Derneği başta olmak üzere Gerçek Demokrasinin yerleşmesi noktasında gayret eden herkese sonsuz Teşekkür ediyoruz. dedi.

Bahar, BÜYÜK TÜRKİYE, DÜNYADA SÖZÜ GEÇEN TÜRKİYE İÇİN BİRLİK BERABERLİK içerisinde, Çetelere , darbecilere ve bir avuç azgın azınlığa karşı hep birlikte omuz omuza yan yana karşı koyma zamanıdır.dedi..

Akhisar Hamle Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hakan Özkan, Memur sen heyetine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.. "Memur-Sen Ülkemizde gerçekten çok geç kalınmış bir mücadelenin fitilini ateşledi. Sizleri bu hassasiyetinizden dolayı kutluyorum. Öyle inanıyorum ki, inşallah bu gayret ve çalışmalarınızın sonunda bu mücadele kazanılacaktır. Dedi.

Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Özkan, Amaçlarının üyelerinin ve eğitimcilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmak, eğitimde kalite bilincini geliştirmek, mesleki formasyonlarını ve topluma faydalarını artırmak, bu çerçevede anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğretim seviyesinde kurs, etüt, kitaplık, okuma salonu, dershane ve eğitim kurumları açmak olduğunu belirtti.

Ziyarette, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Toç-Bir-Sen Tarım İlçe Temsilcisi Ahmet Kılınç, Büro Memur-Sen Adliye İşyeri Temsilcisi Mete Ulaş ile Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Erdem bulundular