Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Belediyesi, Akhisar Genç İş Adamları ve Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği tarafından organize edilen, “Akhisar Tecrübelerini Paylaşıyor” adlı program Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Programın konuğu olan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu, başından sonuna katılımcılara şirketin başarı ve hayat hikayesini anlattı. Babası ve Keskinoğlu Şirketler Grubunun kurucusu olan İsmail Keskinoğlu’nu şirketi nasıl kurduğunu ve yaşadıkları zorluklardan bahseden Mehmet Keskinoğlu; “Gerçek başarı profesyonellerle çalışmakla olur, eğer işinizi kaliteli yapmazsanız piyasada tutunmanız mümkün olmaz” dedi.

Kısa zamanda büyük yatırımlarla dünyada kanatlı hayvan üretiminde 39. Sıraya geldiklerini ifade eden Keskinoğlu; “Kanatlı hayvan üretiminde dünyada 39. olduk. Bu başarı artık Türkiye’nin başarısıdır. Akhisar’da 3.650 kişiyi istihdam sağlıyoruz. Biz bir aile gibi çalışıyoruz.” Dedi.

Program sonunda Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar’ın böyle değerli bir şirketin Akhisar’da olduğuna vurgu yaparken, kendilerinin tecrübelerini paylaştığı için teşekkür etti. Daha sonra Mehmet Keskinoğlu’na Akhisar Genç İş Adamları Derneği başkanı Yılmaz Çatalcalı çiçek takdim etti.

Tüm salonun tamamen dolduğu Tecrübe paylaşım toplantısına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Genç İş Adamlar Derneği Başkanı Yımaz Çatalcalı, Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Sait Yalçın, Siyasi Parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcisileri ve bir çok vatandaş katıldı.