Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmaların takibi konusunda mahalle muhtarlarıyla iletişimi güçlü tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Akhisar ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Daire Başkanı Çakır’a Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin de eşlik etti. Muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, ilçede yürütülen hizmetler ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Muhtarların taleplerini de dinleyerek ilgili dairelere iletmek üzere notlar alan Daire Başkanı Çakır, yapılan çalışmaların takibi ve hizmetlerin sürdürülebilirliği açısından muhtarlarla olan iletişimlerini sıkı tuttuklarını belirtti.

“Cengiz Başkanımızla görüşüp tanışmak istiyorum”
Ragıpbey Mahalle Muhtarı Özlem Özcan, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını ileterek, “İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır’la verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemizde yeni başlayan prestij cadde çalışması ve yapılan birçok çalışmalardan dolayı bir merkez mahalle muhtarı olarak Cengiz Başkanımıza minnettarım. Cengiz başkanımızla da bir gün görüşüp tanışmak istiyorum” diye konuştu.

“Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’den çok güzel hizmetler alıyoruz”
Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak da sözlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek başlayıp, “Geçen sene benim kök hücre seminerime vermiş olduğu destekten dolayı Cengiz Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’den çok güzel hizmetler alıyoruz bu sayede vatandaşlarımıza hizmet ulaştırıyoruz. Cengiz Başkanımızla da tanışmayı çok istiyorum” ifadelerini kullandı.