Başkan Eryüksel,  Vali Güvençer’e Manisa’da göreve başlaması nedeniyle “hayırlı olsun” ziyaretine geldiklerini belirterek “Sayın valimiz gerçekten zor bir dönemde göreve başladı. Allah yardımcısı olsun. Manisa da yoğun bir bölge. Kendilerine başarılar diliyoruz. Akhisarspor olarak lige başladık. İki maçımız oynandı. İnşallah ligin yine sadece yeşil sahalarda koşan takımı olmak istiyoruz. Bu şekilde de devam etmek arzusundayız. Sayın Valimize bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Vali Güvençer de Akhisar Belediyespor yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, “Manisa’ya gelmeden önce de gıyaplarında kendilerini tanıyordum. Manisa’da bulunduğum 60 gün içerisinde de değişik ortamlarda beraber olduk. Akhisar Belediyespor’un süper ligde sahalarında yaptıkları ilk maçlarını beraber izledik. Ben Manisa Valisi olarak artık kendi tuttuğum takımın yanı sıra hem Manisaspor’luyum hem de bir Akhisar Belediyespor’luyum. Onların başarılarıyla kıvançlanacağız inşallah. Üzüleceğimiz, paylaşacağımız başarısızlıklar da olmasın temenni ediyorum. Dışardan takip edebildiğim kadarıyla Akhisar Belediyespor futboluyla olduğu kadar yönetim becerileri ve kalitesiyle sadece Süper Ligde değil Türkiye Liglerinde kulüplere örnek gösterilen bir kulüp oluşumuna, bir yönetime sahip. Bu anlamda da sadece futbol başarısıyla değil kulüp yönetimi başarısıyla da ön plana çıkmış bir takıma sahip şehirde olmak, vilayette olmak benim için de ilave bir mutluluk vesilesi. Anladığım kadarıyla yönetimin çok fazla başarı dileğine ihtiyacı yok. Onlar zaten hem becerileriyle hem birliktelikleriyle ihdas ettikleri usulle başarıyı yakalamış durumdalar. Ama futbol takımımızın elbette başarı dileğine ihtiyacı var. Dileyelim futbol takımımız bu sene de Türkiye Süper Liginde Manisa’yı çok iyi temsil etsin, iyi bir dereceyle tamamlasın” şeklinde konuştu.
 
Ziyarette Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Vali Güvençer’e ‘Mustafa Hakan Güvençer’ yazılı 45 numaralı forma hediye etti.