Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince roketatarla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan polis memuru Erol Aktürk’ün (43) cenazesi Manisa’daki evine getirilerek hellalik alındı.

Manisa Merkez Efendi Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında oturan eşi Şule Aktürk’ün evine getirildi. Şehidin tabutunun başında meslektaşları hazır bulundu.

Sedye ile getirilen şehidin annesi Aliye Aktürk oğlunun tabutunun önünde gözyaşları döktü. Şehit Aktürk’ün eşi Şule, çocukları Rümeysa, Tuba ve Mehmet Akif Aktürk ise ayakta durmakta güçlük çekti. Manis Valisi Erdoğan Bektaş, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve şehidin yakınları da evin önünde hazır bulundu. Şırnak’ın Cizre ilçesinde, dün gece operasyon sırasında terör örgütü PKK üyelerince güvenlik güçlerine roketatarla gerçekleştirilen saldırıda 1 polis şehit olmuş, 5 polis de yaralanmıştı.