Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar İlçesi’nin Pınarcık Mahallesi’nde kilit parke taşı döşeme ve bordür çalışması gerçekleştiriyor. Mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılanan çalışmalar sonunda 14 bin metrekarelik yollar yenilenmiş olacak. 
Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde kentin ihtiyaçlarını kapsayan hizmetler tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Pınarcık Mahallesi’nde kilit parke taşı döşeme ve bordür çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu çalışmalar kapsamında yalnızca Pınarcık Mahallesi girişine 4 bin metrekarelik parke taşı döşendiğini, Pınarcık ve Harmandalı Mahallelerinin ortak olarak kullandığı 10 bin metrekarelik mezarlık yolundaki çalışmalarında devam ettiğini açıkladı.

Gençoğlu; Amacımız Vatandaşın Hayatını Kolaylaştırmak
 
Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla il genelinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Pınarcık Mahallemizde sürdürdüğümüz kilit parke taşı döşeme ve bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız kışın çamurdan, yazın da tozdan topraktan kurtulacak. Pınarcık Mahallesi girişinde 4 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması tamamlandı. Pınarcık ile Harmandalı Mahallesinin ortak kullandığı mezarlık yolundaki çalışmalarımız ise devam ediyor. Çalışmalar sonunda 14 bin metrekarelik alandaki yollar tamamen yenilenmiş olacak” ifadelerini kullandı.