Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hizmetlere ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan sistemle vatandaşlar E-devlet kapısı üzerinden Beyan Bilgileri, Sicil Bilgileri, Tahakkuk Bilgileri ve Tahsilat Bilgileri sorgulamasını yapabilecekler.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak hizmetlere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, vatandaşların E-Devlet kapısı üzerinden Beyan Bilgileri, Sicil Bilgileri, Tahakkuk Bilgileri ve Tahsilat Bilgilerine ulaşabilmeleri için gerekli çalışmaları tamamlayarak hizmet vermeye başladı.
 
Konuyla ilgili açıklamalar yapan Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeler üretmeyi sürdürüyoruz. Manisalı vatandaşlarımızın, E - Devlet üzerinden Büyükşehir Belediyesi ile ilgili işlemlerini yapabilmeleri için yeni bir projeyi daha hayata geçirdik. E-devlet sistemi üzerinden yaptığımız çalışmayla, vatandaşlarımız Beyan Bilgileri, Sicil Bilgileri, Tahakkuk Bilgileri ve Tahsilat Bilgilerine artık çok daha rahat ulaşabilecekler. www.turkiye.gov.tr internet sitesi aracılığıyla T.C. kimlik numarası ve şifresiyle giriş yapan vatandaşlarımız, Manisa Büyükşehir Belediyesi sekmesine giderek belirtilen sorgulamaları yapabilirler. Hayırlısı olsun ” diye konuştu.
 
Ayrıca Metin Memiş, e-devlet kapısındaki güncellemelerin de devam edeceğine dikkat çekerek, Büyükşehir Belediyesi’nin e-belediye hizmetlerine devam edeceğini söyledi.