Anadolu Ajansı’nın Manisa bölge muhabirleri Akhisar ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ev sahipliğini Akhisar Anadolu Ajansı muhabirleri Kenan Molla ve Hasan Şahin’in yaptığı iftar programında Anadolu Ajansı Manisa İl temsilcisi Zekeriya Güneş ve Manisa muhabirlerini Akhisar Ticaret Borsası yönetim kurulu başkan yardımcısı Şerif Şerifoğlu ve yönetim kurulu üyesi Zekeriya Kemahlı karşıladı.

Akhisar Ticaret Borsası’nın katkılarıyla Gülbeyaz-ı Ziyafet restoranda iftar yemeğine AA muhabirleri Manisa İl temsilcisi Zekeriya Güneş, Yunusemre muhabiri Ersan Erdoğan, Saruhanlı muhabiri Cemil Seval, Soma muhabiri Soner Övümlü, Kırkağaç muhabiri Fatih Tıpırtın, Salihli muhabiri Emre Saçlı, Demirci muhabiri Nurullah Kalaycı, Turgutlu muhabiri Özhan Haluk Satır ve Akhisar muhabirleri Kenan Molla ve Hasan Şahin katıldı.

AA Manisa temsilcisi Zekeriya Güneş, Anadolu Ajansı’nın ödüllü muhabirlerinin almanak albümünü hediye ederken Akhisar Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Şerifoğlu, iftar programına katılan muhabirlere Akhisar’ı simgeleyen zeytin ve zeytinyağını hediye etti.