Mal varlığına el konulan isimler arasında MHP 25. Dönem Manisa Milletvekili Zeynel Balkız da bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre dün Manisa'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile bağlantısı olduğu tespit edilen 48 kişinin banka hesapları ve deniz, hava ile kara taşıtları olmak üzere tüm mal varlığına el konulmuştu.

İşte Manisa'da mal varlığına el konulanlar;

Feramus Uygur, Hasan Hüseyin Kaşlı, Fahrettin Er (Doktor), Yakup Işık, Hikmet Koç, İbrahim Süreyya Sel, İbrahim Aksoy, Recep Bülbül, Şaban Yılmaztürk, Mehmet Davşan, Haldun Tamer Kurtar, İlhan Yiğit, Bayram Taştepe, Mehmet Kaya, Faruk Aydın, Mehmet Songur, Hasan Songur, Fatma Yel, Mustafa Duru, Güngör Altınkilit, Fikret Taşçı, Bekir Kılınç, Necip Denktaş, Erdal Sezen, Mehmet Baru, Mehmet Solmaz, Hamit Yayla, Tahsin Çambel, Talha Top, Muhittin Çalımcı, Recep Kumcular, Mustafa Yerkezenoğlu, Mehmet Fatih Haskaraca (Doktor), Kemal Miroğlu, Ferhat Bozkaya, Mehmet Taşgıran, Mahmut Esad Ertekin, Bilal Toksal, Nezih Ulucan, Ömer Yerkezenoğlu, Burhan Onmak, Haluk Üçbaylar, Özer Yerkezenoğlu, Hasan Taşgıran, Erdal İzci, Hayrullah Solmaz, Zeynel Balkız, Süzan Gülen

21.04.2022 TARİHLİ GÜNCELLEME

HABERDE İSMİ GEÇEN BURHAN ONMAK TARAFINDAN TALEP EDİLEN TEKZİP METNİDİR. SİTEMİZDE YAYINLANAN BU HABER DEVLET TARAFINDAN KAYYIM ATANMIŞ OLAN "CİHAN HABER AJANSI" TARAFINDAN YAYINLANMIŞ VE KAYNAK GÖSTERİLEREK YAPILAN BİR HABERDİR. HABERDE DE YER ALDIĞI GİBİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ BULUNMAKTADIR. HABERİN TÜM SORUMLULUĞU AJANSTIR. SİTEMİZLE HİÇ BİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR. AKHİSARPRESS HABER OLARAK İYİ NİYET GÖSTERGESİ OLARAK SİTEMİZDEKİ HABERDE İSMİ GEÇEN "BURHAN ONMAK" AVUKATI ARACILIĞIYLA GÖNDERİLEN TEKZİP METİNİNİ OLDUĞU GİBİ AŞAĞIDA YAYINLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ. 

DÜZELTME VE YANIT METNİDİR.

BURHAN ONMAK'IN AÇIKLAMASI

"Ben başta iş adamı değilim, herhangi bir şirketim ve ortaklığım yoktur. Manisa'da doğup büyümüş, tanınan 25 yıldır muayenehanesi olan bir diş hekimiyim. O listede kii kişilerle maddi manevi hiçbir ilişkim olmamıştır. Sulh Ceza Mahkemesinden gelen takipsizlik kararı bunu ıspatlamıştır. Yaptığınız yayın benim toplum nezninde ticari itibarımı ve izzetim zedelemiştir. Bu yanlış bilgilendirmeniz sonucunda kamuoyunda hakkımda "tutuklandı" "muayenehanesini kapattı" gibi asılsız haberlerin çıkmasına ve yayılmasına vesile oldunuz. Bu bir itibar suikastıdır" Geçen zamanın telafisi mümkün değildir. Boşu boşuna benim aleyhime, Manisa halkı ve kamuoyu bu hayali ve yanlı listeyle meşgul edilmiştir. Keşke benimle irtibata geçip doğru bilgiyi bana sorarak öğrenebilseydiniz. Manisa halkını ve kamuoyunu doğru bilgilendirmiş olurdunuz. Bana da iftira atılmasına ve kumpas kurulmasına vesile olmazdınız. Dr. Burhan Onmak"