Diyarbakır’lı dostlarını aileleri birlikte iki gün misafir eden Thyateıra Akhisar Master takımı kaptanı Emin Kökçü, kulüp başkan takımın futbolcuları ve eşleri yapılan müsabakadan sonra, konukları için Gölet Tesislerinde bir akşam yemeği verdi. Akhisar Masterler  takımı ekibi konuklarını  ikinci gün kahvaltıdan sonra Dikili sahilinden ayrılarak  tekne gezisi ile ağırladılar.

Şehir stadındaki dostluk maçı öncesi, Şener Özdil Diyarbakır Master takımı kurucusu ve kaptanı Şener Özdil  belediye başkanı Besim Dutlulu’nun adını yazıldığı el emeği bir saati başkan vekili  Ekrem Kayserili’ye verdi. Yine maç öncesi Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının hediye torbaları konuklara verilirken, karşılıklı olarak  teşekkür plaketleri takdim edildi. 1970 Akigo Taraftarlar derneği, ile Diyarbakır’daki konukseverliği unutmayan Engin Akyüz-Süleyman Kollu’nun özel hediyeleri de verildi. Hatıra resimlerinin çekilmesinden sonra, yapılan dostluk maçını ev sahibi Thyateıra Master takımı  4-1 kazandı.

Akşam Gölet tesislerindeki veriler akşam yemeği öncesi Akhisar Master takım kaptanı Emin Kökçü “Spor kardeşlik ve dostluk olduğunu Şener Kardeşim ve ekiplerimizle en iyi örneğini verdiğimize inanıyorum. 3 yıl önce başlayan birlerce kilometre mesafe olsa bile kurulan dostluğun ve kardeşliği Akhisarlılar ve Diyarbakırlılar olarak kanıtladık.  Şener kardeşimin  ve arkadaşlarını Akhisar’da konuk etmekten büyük sevinç ve onur duyuyoruz.” Derken  Şener Özdil’de, “Akhisar’ın artık bizim ve ailelerimizin gönlümde ayrı bir yeri  var. Burada olmaktan ok mutluyuz. Yaptığımız dostluk müsabakası bir yana kurduğumuz sevgi ve dostluk bağının daha uzun yıllar sürmesini diliyorum.” Dedi.