Sarı Ahmet Paşa Aşevi Müdürü Ali Doru´nun yaptığı dua'dan sonra Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, eşi Fethiye Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Güney, kepçelerle çorba ve hoşaf  kaselerini doldurdular.

Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odasının bin kişilik helva hayrına Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya ve eşi Fethiye Kaya, Akhisar Belediye başkan Yardımcısı Ali Velestin, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, CHP Belediye Başkan Adayı Ecz. Besim Dutlulu, DSP Belediye Başkan Adayı Dt. Kadir Arat, Siyasi parti ilçe başkanları, Daire müdürleri, Esnaf Oda başkanları vatandaşlar katıldı.

Basına açıklama yapan Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar Güney;" 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yılını kutladığımız bugün Akhisar Lokantacılar odası olarak 57. alayın son cepheye gitmeden önceki kumanyasını olan buğday çorbası ve hoşafı dağıtıyoruz.

Canlarını bizim için yıllar önce feda eden tüm şehitlerimiz başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizin ruhlarına değsin. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerimize teşekkür ederiz. Yaptığımız her etkinlikte onları aramızda görmek bizi güçlendiriyor. Akhisar Lokantacılar esnafını, Akhisar da gıda işi yapan her kesimini temsil etmekten onur duyuyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Şehitlerimize allatan rahmet dileriz.

Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz" dedi.