Haber Merkezi - 04.03.2013 Pazartesi günü Akhisar’ımızın lider şirketlerinden Kozlusan’da analitik planlama ve hedef yönetimi semineri gerçekleştirildi. Saat 15:00 de başlayan seminer Rehbersensin eğitim danışmanlığından Burak Yurdakul ve Teu Tasarım reklam ajansından İstemi Harta tarafından verildi.

Yaklaşık üç saat süren analitik planlama ve hedef yönetimi seminerinde Planlama, Uygulama, Kontrol ve Önlem alma konularında bilgilerini Kozlusan yöneticileriyle paylaşan Burak Yurdakul ve İstemi Harta: “Üretim yapan firmaların üretim ve satış konularında verimliliği yakalamaları ve başarı basamaklarını tırmanmaları tesadüfen gerçekleşmiyor. Elde bulunan kaynak ve imkanların doğru ve sistematik olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Biz bu noktada Kozlusan yönetim kademesi ile bilgilerimizi paylaştık. Esasen Kozlusan firma olarak bizim sunduğumuz bilgilerin pek çoğunu zaten biliyor üretimde ve satışta kullanıyordu. Biz kullandıkları bilgilerin pekişmesini ve bazı detayların fark edilmesini sağladığımıza inanıyoruz. Akhisar’da ve Akhisar çevresindeki firmaların güçlenmesi ve büyümesi şehrimizin de büyümesi anlamına geliyor. Biz hizmetlerimizle memleketimize hizmet ettiğimize inanıyoruz. Gerek ticari firmalar, gerek kurumlar, gerekse STK kuruluşlarına faydalı olabilmek için elimizden gelen her yardımı yapmaya çalışıyoruz. Memleket sevgisinin hizmet ile ölçüleceğine inanıyor ve bu hizmeti elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Kozlusan Genel müdürü Aysel Özdemir: “ iş planlama süreçlerinin en az üretim ve satış kadar önem arz ettiğini düşünüyoruz. Kurum olarak Kozlusan, bu eğitim süreçlerine önem vermektedir ve bundan sonra da önem verecektir.” dedi.