Haber Merkezi

 

Dün  Kömürcü Köyünde sabaha karşı 5 sularında  elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında içinde 5 hanenin yaşadığı, 3 ev  kullanılamaz hale gelirken ev halkının o saatlerde tütün kırmak için ovada olması olası can kayıplarını engelledi.

            

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ; CHP Akhisar İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu , yönetim kurulu üyeleri ,kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte Kömürcü Köyü’ne çıkartma yaparak olayı yerinde incelediler.Köylülerden olay hakkında bilgi alan Sakine ÖZ ; elektrik tesisatlarının eskimesi ve teknolojik cihazlara uygun halde tesisatın yenilenmemesi sonucu bu tür olayların yaşanabileceğini ve dikkatli olunması gerektiğini , olayda can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirtti.


 Daha önce de Kömürcü Köyünü 3 kez ziyaret eden Sakine Öz’ü köylüler sevgiyle karşılarken CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ; “Buraya daha önceleri de bir çok kez geldim.Bir sene önce kadar maalesef yine bir yangın nedeniyle köyümüze gelmiştim.İnşallah bir daha ki sefere düğünlerinize hayırlarınıza gelirim.”  diye konuştu…

            

Sonrasında Belediye Başkanı Salih Hızlı ,Belediye Başkan Yrd. Ömer İşçi, İl Genel Mec. Üyesi İbrahim Koçer, AKP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’in de olay yerine gelmesiyle CHP Manisa Mv. Sakine Öz ve Belediye Başkanı Salih Hızlı köylülere birlikte geçmiş olsun dileklerini ilettiler…


Belediye Başkanı Salih Hızlı’da olay hakkında yaptığı açıklamada , “Binaların ve tesisatların eski olmasının bu tür üzücü olaylara  davetiye çıkardığını belirtirken tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini ifade etti.

            

Sonrasında bir sene önceki yangında evlerini kaybeden aileyi de yeni evlerinde ziyaret eden Sakine Öz ve beraberindeki heyet tekrar köylülere geçmiş olsun dileyerek Kömürcü Köyünden ayrıldılar.