KKTC  Oryantiring ve Herkes İçin Spor Federasyonları Başkanı Hasan Senin ve  eşi Fisun hanım  Akhisar’a yaptıkları ziyarette  Keskinoğlu Şirketler Gurubunun Antika  araç müzesine  hayran kaldılar. 

Ekim  Ayında K.K.T.C de yapılan 15.Uluslar arası Doktor.Fazıl Küçük oyunlarına katılan Manisa Oryantiring ekibine nezaket ziyaretinde bulunan Hasan Senin ve eşini  Oryantiring Fed.Manisa İl Temsilcisi Özgür Morbel,Zeynep Gülin Öngör Meslek ve Teknik Anadolu.Lisesi Okul Müdürü Nazan Bahar, Müdür Yardımcısı Kamile Aydın,Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer İnan ve Oryantiring Haritacısı İbrahim Coşkun karşıladılar

KKTC  Oryantiring ve Herkes İçin Spor Federasyonları Başkanı Hasan Senin ve eşi Akhisar’daki ziyaretinin ilk durağında  Akhisar Ticaret Borsası Altı  Eylül İlkokulunda  Y.B Küçük Kızlar Bölge 1.si olan Hanzade  Morbel’in madalya töreninde  sporcunun madalyasını taktı ve tebrik etti. Zeynep Gülin Öngör Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılıklı kamp yapma prensip kararı alan  KKTC federasyon başkanı ve eşi öğle yemeklerini, Akhisar’ın zeytin müzesi olan Egea  Cafede yediler. Ve  tarihte zeytin yağının nasıl ve hangi araçlarla çıkarıldığın Zeytin ve Zeytin Yağı müzesindeki  sergilenen  araç, gereçleri yakından  izlediler. Buradan  Keskinoğlu ailesine ait Klasik araç müzeleri ziyaret edip anı defterine duygularını yazdılar. Hasan Senin ve eşi.Akhisar’ı ve Akhisarlıları Oryantiring vesilesi ile tanımış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken 16.Dr.Fazıl Küçük Oyunları için ekipleri ve Akhisarlıları Kıbrıs’a davet  ettiğini belirterek, “Çok sıcak ilgi ile karşılandık.  İl Temsilcisi Özgür Morbel ve arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Kısa zamanda özellikle Olia Zeytin müzesi ve adını dünyaya duyurmuş Keskinoğlu ailesinin antika araçlar müzesine  hayran kaldık. Bu sıcak ilişkiler sonrası  tekrar tekrar Akhisar’a gelmek istiyoruz.” Dedi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Oryantiring Fed.Manisa İl Temsilcisi Özgür Morbel ; “Sayın Başkan Hasan Senin ve Eşleri Fisun Hanımın Akhisar’da bizleri ziyaret etmeleri  memnuniyet yaratmış ve kurmuş olduğumuz dostane ilişkilerin kökleşmesini sağlamıştır.Bu nedenle öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum.KKTC ve Manisa Oryantiring’i ikili kamp ve yarışmalar ile bu spora hizmet etme noktasında güzel ilişkiler kurmuştur.İlerleyen zamanlarda bunun çapını genişleterek her iki federasyonun uluslar arası platformlarda el ele daha geniş çaplı faaliyetlere hep birlikte imza atmak istiyoruz.” Dedi.