Kızılay Akhisar Şube Başkanı Cavit Gümüş, Şube Yöneticisi Mehmet Gerçek ve Kızılay Gönüllüleri İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Galip Kocaman’ı makamında ziyaret ederek Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183.Yıldönümünü kutladı.

Şube Başkanı Cavit Gümüş “Kuruluşundan bugüne ülkemizin bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için her yerde ve her koşulda gece gündüz demeden ,gözünü kırpmadan fedakarca görev yapan, geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada huzur içinde yaşamamızda en büyük teminatlarımızdan biri Kahraman Jandarmamızın üstlendiği sorumluluk her türlü takdire şayandır. Bu vesileyle 183 yıllık köklü bir geçmişe sahip Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Konukseverliği, ilgisi, ve Kızılay’ımıza desteklerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Ali Galip Kocaman’a teşekkür ediyor Teşkilatımızın değerli mensuplarına, sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyoruz’’ dedi.

Kızılay Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman Kızılay Şube Başkanı Cavit Gümüş’e ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.