Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Balıkesir /Gömeç-Karaağaç Beldesinde bu yıl 2.si düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Koşusu Oryantiring Yarışmasından 3.lük kupası ile döndü.

Genç kızlar kategorisinde yarışan Oryantiring Takımı; Emine Bilir, Hülya Çağan, Kübra Gülışık, Cansu Kuru, Elveda Başyiğit, Ebru Kahvecioğlu, Esra Ulukan, Sevgi Gönüllü, Cansel Afşin, Yaşanur Küçük ile 3.lük kupasını ilçemize taşıdılar.

Yarışma ile ilgili görüşlerini bildiren okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Manisa Oryantiring İl Temsilcisi Özgür Morbel; Şehitlerimizin anısına, ilk Kuvva-i Milliye cephesinin teşkil olduğu 172.Alay ve 7 Şehidimizin bulunduğu Balıkesir’in Gömeç İlçesi Karaağaç Beldesinde bu yıl 2.si koşulan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Koşusu Oryantiring Yarışmasına iştirak ettik. Hem atalarımızın vatanı müdafaa ettikleri topraklarda, şehit düştükleri yerleri yerinde görmenin maneviyatını hem de sportif bir yarışma ile bu önemli günü anmış olduk. İzmir Ekin Koleji, İzmir Doruk Dağcılık Oryantiring Spor Kulübü, Balıkesir Gençlik Spor Kulübü, Karaağaç Bld. Oryantiring Spor Kulübü, Bursa Hava Gücü, Balıkesir Polis M.Y.O, Balıkesir Astsubay M.Y.O, Konak Bel. Gençlik Spor, Soma Oryantiring Grubu, Ayvalık TEML, Bursa Demirtaş Spor Kulübü, Gelibolu Oryantiring Grubu, Bergama Bel. Spor, Edremit Körfez And. Lisesi, Altınova Lisesi, Akhisar Adnan Menderes Lisesi, Soma KTML, Ayvalık Rahim Usta And. Lisesi, Yakamoz Gençlik Spor Kulübü ekipleri ile dostça mücadele ettik.

Akhisar’dan yarışmaya katılan Adnan Menderes Lisesi ve Kayhan Ergün EML de kupa kazanmaları sevincimizi daha da pekiştirmiştir. Oryantiring de marka olmayı hedefliyoruz. Akhisar Bld. ulaşımda ki desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. dedi.

Öğrenciler, okulda düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programında Kazandıkları Kupalarını Okul Müdiresi Behiye Akleylek’in elinden aldılar.