Akhisarpress.com - Keskinoğlu Şirketler Grubu Çalışanları Paintball Arena’da Kıyasıya Yarıştı. Keskinoğlu şirketler grubunun, çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve yoğun iş temposundan bir nebze de olsa uzaklaştırmak amacıyla düzenlediği etkinliğe katılım yoğundu. Geçtiğimiz günlerde Akhisar Paintball Arena Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, şirket çalışanları hem günün yorgunluğunu attılar hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Şirket çalışanlarına yönelik bu tür etkinliklerin başarıyı arttırdığını, takım ruhunu geliştirdiğini ve birimler arası iletişimi güçlendirdiğini belirten Keskinoğlu şirketler grubu yönetim kurulu üyesi İsmail Keskinoğlu “etkinliğe katılan çalışanlarımız kendileri için hazırlanan bu organizasyon süresince eğlenceli, öğretici ve bir o kadar da hareketli vakit geçirdiler. Şirket politikamız gereğince takım çalışmalarına önem vermekte ve bu tür organizasyonların sürekliliğini bünyemizde devam ettirerek çalışanlarımızın motivasyonunu yüksek tutmaya özen göstermekteyiz. Başarı odaklı çalışma sistemimizle önümüzdeki yıllarda çalışanlarımızla birlikte daha büyük işlere imza atacağız” dedi.

7’şer kişilik iki grup halinde stratejik taktiklerle oynanan bu oyunda, oyuncular bir saat boyunca kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye çalışırken büyük bir mücadele sergilediler. İzleyicilerin büyük bir keyif ile izleyip yüreklerinin ağzına geldiği, birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, gruplar eğlenceli vakit geçirirken, ekip ruhu ile birlikte başarıya ulaşmanın tadını çıkarttılar. 26 takımın katıldığı ve 1 ay süren etkinlikte rakiplerine fark atarak 1. sıraya yükselen (Murat Özbakır, Ruşen Uzun, Mehmet Sevim, Ali Cemre Uysal, Ahmet Türkyılmaz, Mehmet Balcı ve Emin Önal) İs The Watch ekibi şampiyon oldu. Şampiyonluk maçı sonunda hazırlanan sürpriz kutlama partisinde İs The Watch ekibi pasta kesip kupa ve madalyalarını alarak şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar. Ayrıca yarışmaya katılan tüm yarışmacılara da göstermiş oldukları performans sonucunda çeşitli ödüller takdim edildi.

Turnuva hakkında konuşan Akhisar Paintball Arena Spor Tesisleri işletmecisi Fırat Derviş; “Akhisar’da ilk ve tek olan tesisimizde daha öncede kamu, kurum, kuruluş ve şirket çalışanları bay – bayan birlikte Paintball oynuyorlar, herkeste buraya gelip, oynayabilir. Önemli olan Keskinoğlu personeli gibi birlik, beraberlik ve dostluk içinde kaynaşmak ve eğlenmektir” dedi.