İzmir’de limona karşı tiki olan kamyon şoförü 50 yaşındaki M.Ö., kendisine şaka yapan orman işçisi 42 yaşındaki Ramazan Kavakalan’ı av tüfeğiyle öldürdü.
Orman ürünleri nakliyatçılığı yapan 50 yaşındaki M.Ö., limona karşı tiki olduğu için kendisine şaka yapan orman işçisi arkadaşı 42 yaşındaki Ramazan Kavakalan’ı av tüfeğiyle öldürdü.

Olayın ardından kaçan M.Ö., Manisa’nın Akhisar ilçesinde jandarmaya giderek teslim oldu.

LİMON ŞAKASI YAPMAK İSTEMİŞTİ

İddiaya göre iki arkadaş dün saat 15.00 sıralarında çalıştıkları İzmir’in Bayındır ilçesi Çınardibi Mahallesi’ndeki ormanlık alanda şakalaşmaya başladı. Orman işçisi Kavakalan, limona tiki olduğunu bildiği arkadaşına cebinden bir limon çıkartarak şaka yapmak istedi. Arkadaşının şakası üzerine öfkelenen M.Ö. ise kamyonundan aldığı tüfeğiyle Kavakalan’ı vurdu.

KAVAKALAN KURTARILAMADI

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Ramazan Kavakalan, silah sesine koşan diğer arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Kavakalan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

“ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM”

Olayın ardından kaçan M.Ö. ise Manisa’nın Akhisar ilçesi, Akselendi Mahallesi’nde jandarmaya teslim oldu. Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edilen M.Ö.’nün ifadesinde, “Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Yapılan limon şakasından sonra Ramazan’ı sadece korkutmak istemiştim. Tüfeği ona doğrulttuğumda ise bir anda ateş aldı. Nasıl oldu anlamadım” dediği öğrenildi. M.Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.