Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Komiseri Halil Gaygı, Trafik Polisi İskender Acun ve Polis Memuru Sema Çakır, Manisa  Özel Harekat’ta görevli Polis memuru olan  ve 9 ay önce Akhisar’da motorsikletiyle  geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden C.S’nin ailesini ziyaret etti. C.S’nin annesini ziyaret eden Komiser ve polisler aileye tekrar başsağlığı dileyerek acılarını paylaştılar. 

Edinilen bilgilere göre Özel Hareket Polisi olan ve Akhisar’da motorsikletiyle elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden C.S’nin babasıda yıllar önce yine oğlu gibi aynı ayda trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Komiseri Halil Gaygı “Bu gün buraya sizlerin bir nebze olsun acınızı hafifletmek ve her zaman Türk polisi olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek için ziyaretinize geldik. Bizler her zaman yanınızda olduk olmayada devam edeceğiz. Rabbi mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Harekat polisi C.S’nin Annesi “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz, rabbim sizlere sağlık, sıhat ve başarılar versin, bu mübarek günlerde Allah hepinizin ve hepimizin yardımcısı olsun, çok zor. Babası da oğlum gibi aynı ayda elim bir kazada hayaını kaybetti. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Sizlerede görevlerinizde ve çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dedi.