Akhisar’da bu yıl ikincisi yapılması planlanman Alışveriş Festivali için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akhisar Belediyesi bünyesinde kurulan Alışveriş Komitesi Üyeleri, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i ziyaret ederek destek istediler.

Ziyarete katılan Komite başkanı Ömer İşçi yaptığı konuşmada “ burada en önemli bereketimiz esnafımız ile birlikte ortak bir festival yürütebilme becerisidir. Sizlerin de değerli katkıları ile Akhisarlılara güzel bir festival yaşatmak istiyoruz” dedi.

Geçen yıl çok başarılı bir festival gözlemlediğine dikkat çeken Akhisar Kaymakamı Kamil Köten yaptığı açıklamada “geçen yıl esnafımız içi boş olmayan yani reel indirimler yaparak bu işte karlı çıktığına inanıyorum. Burada yapılan reel indirimlerin meyvesi olarak festival güzel geçmesi sağlandı. Başarılı geçen festivalin tabiki devamı da beklenir. Bu yıl yapılacak olan festivalde de başarılar dilerim. Kaymakamlık olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Bu yıl 31 Ocak, 1, 2 ve 3 Şubat tarihlerinde yapılacak olan 2. Akhisar Alışveriş Festivalinin lansman toplantısının ise ileri ki günlerde yapılacağı bildirildi. Ziyarete komite üyeleri Ömer İşçi, Erkin Güney, İsmail Kantarcıoğlu, Mehmet Kantarlı, Kaya Yılmaz, Ruşen Üren, Sabri Kalender, ağabeydin Bıçakçı, Mustafa Neliker ve Bahadır Barışık katıldı.