30 Ekim günü  İzmir de meydana gelen deprem nedeniyle,  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasınca alınan 250 adet çift kişilik battaniye  ,depremzedelere  ulaştırılmak üzere  Akhisar Kaymakamlığına teslim edildi. 

Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya Battaniyelerin tesliminden sonra ATSO yu ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Muhasip üyesi  Murat Tınazlı , Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kantarlı  ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı Müdürü Enes Güngör de hazır bulundular. 

Ziyarette konuşan   Kaymakam Sabit Kaya Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına depremzedeler için yaptığı katkı nedeniyle teşekkür etti ve teşekkür belgesi verdi.  ATSO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu da  ,Ülkemizde ne zaman doğal bir felaket yaşansa Ülkedeki tüm kurum ve kuruluşlar ile şahısların doğal afete maruz kalan bölgeye yardım için adeta yarıştığını   ve bu nedenle insanların acılarının paylaşıldığını belirterek  "Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de her zaman zor durumda olan insanlarımızın yardımına koştuk,koşmaya devam edeceğiz" dedi. Erdayıoğlu ayrıca  Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya'ya ziyareti ve teşekkür belgesi için teşekkür etti.