Akhisar’da kaybolan 3 yaşındaki Murat Yalçın Yılmaz’ı Jandarma köpeği Cevher içinde buldu. 

Akhisar’a bağlı Musalar köyünde akşam saat 17.00  Sularında kaybolan, Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı arama başlatılan  3 yaşındaki  Murat Yalçın Yılmaz’ı , İl Jandarma Alay Komutanlığının Cevher isimli  iz takip köpeği 3 saat içinde buldu. 

Edinilen bilgiye göre ailesi tarafından İstanbul’dan 15 günlüğüne Akhisar’a gönderilen Murat Yalçın Yılmaz (3) evin bahçesinde oynarken birden ortadan kayboldu. Çocuğu köy içerisinde arayan ve bulamayan yakınları ise Jandarmaya haber vererek kayıp ihbarında bulundu. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Jandarma ve Afat ekipleri köylüler ile beraber köy çevresindeki ormanlık alanda arama çalışmaları başlattı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı arama çalışmaları Cevher isimli Jandarma köpeğinin yardımı ile bulundu.  

Köyün yaklaşık 3  kilometre dışında ormanlık alanda uyur vaziyette bulunan ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu devlet hastanesine muayene için getirilen Murat Yalçın Yılmaz’ın (3) sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Murat bebeğin 5 kilometrelik yolu nasıl gittiği ise Jandarma ekipleri tarafından araştırılıyor.