Hükümetin çıkarmış olduğu Büyükşehir yasası sonrası Belde Belediyelerin kapanması gündeme geldi. Bu yasanın çıkması bir çok Belde Belediyesinin çalışmalarını etkilemiş olsa da Kayalıoğlu Belediyesi bu yasaya rağmen çalışmalarına ilk günkü heyecan ve hız ile devam ediyor.


Göreve geldiğinden bu yana söz verdiği projelerini bir bir uygulamaya koyan Kayalıoğlu Belediyesi son olarak Belde içindeki 1800 metrelik Anayolu yeniliyor. Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet GÖKFİLİZ ve ekibi çevre Belediyelere örnek olacak bir yol çalışmalarına başladı.


Belediye başkanı Mehmet GÖKFİLİZ; “1800 metrelik Anayolun 430 metrelik birinci bölümünü yeniledik. Kilit Taşlar, Banklar, ışıklandırmalar yenilendi. Yolun ikinci bölümünün yapımına 22 Nisan’ da başlanacak. Üç bölümde tamamlanacak olan yolun tamamen Belediyemizin kendi olanakları ile yapıldığını vurgulamak isterim. Her ne kadar hükümet Belde Belediyelerni kapatıyor olsa da biz son güne kadar Belediyemiz kapanmayacakmış gibi halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu seçim dönemi sonuna kadar neleri yapmayı söz vermiş isek tamamını gerçekleştireceğiz.


Eksiklerimizi Belediye kapanmadan tamamlamaya çalışacağız. Her zaman Halk için çalışmayı kendine ilke edinen bir Başkan olarak çıkan bu büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile halkın hizmete ulaşmada yaşayacağı sıkıntıları şimdiden görebiliyorum. Bu yüzden Kayalıoğlunu mağdur etmemek için yapılması gereken tüm hizmetleri tamamlamak için var gücümüzce çalışıyoruz.” Dedi.