Kayalıoğlu Belediyesinin organize ettiği 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Çanakkale’ye yaptığı gezide 3 otobüs, toplamda 140 kişi katıldı.

Kayalıoğlu Belediyesinin 30 Mart yerel seçimler sonrasında Büyükşehir yasası kapsamında kapanacak olmasından dolayı son kez gezi düzenleyen Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz, “ Birçok kez bu tür geziler düzenledik. Gerek yurt içine gerekse yurt dışına. Hem büyüklerimize, hem gençlere, hem de çocuklarımıza bu tür faaliyetlerle hizmet verdik. Bizler muhacirler olarak ata topraklarımıza kadar gidip gördük. Gençlerimiz Avrupa’yı gezdi. Ama ne yazık ki artık bu tür Sosyal bir belediye olmayacak. Bizler son kez görevimizi yaptık ve Çanakkale’ye gittik. Bizlere katılan 3 otobüsü de dolduran ki imkânlarımız daha da el verse inanıyorum 10 otobüs olsa 10 otobüste dolduracak olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür gezilerde görüyoruz ki vatanımız ne zorluklar altın da kazanılmış. Gençlerimiz ve çocuklarımızın tarihimizi iyi bilmelerini ve gelecekte vatanına daha fazla sahip çıkarak korumalı ve kollamalı. Öncelikle şimdiye kadar bize bu tür gezilerin ve organizasyonların hazırlanmasında yardımcı olan personelime sonrasında da bu tür faaliyetlere katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. ” dedi.

Gezi kapsamında şehitlik bölgesini gezen, müzeleri gezen ve alış veriş yapan vatandaşlar organizasyondan memnun olduklarını dile getirirken, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.