Açılan yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da yapan ekiplere, mahalleliler teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesindeki yoğun kar yağışından etkilenen mahallelerde yol açma ve tuzlama çalışması yaptı. 

Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MASKİ Şefi Fatih Tuncer ve Şantiye Şefi Kemalettin Karagur yerinde inceledi. Akhisar ilçesine bağlı Kömürcü, Pekmezci, Sarnıç, Doğankaya, Hancılar, Görenez ve Dingiller mahallerinde karla kaplı yolları açıp, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapan ekiplere, mahalleliler teşekkür etti.

Cengiz Ergün'e teşekkür etti

Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Kömürcü Mahallesi Muhtarı Muzaffer Eriş, “Öncelikle Kömürcü Mahallemiz giriş ve sonuna kadar karla kaplandı. Bu zor kış şartlarında bir telefonumuzla yanımızda olan, gelen ekipleriyle yollarımızı açan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve tüm personeline çalışmalarından dolayı mahallem adına Allah razı olsun diyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.