Akhisar Kent Kadın Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve Yürütme Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’yi Makamında ziyaret ettiler.

Kendilerini kapıda karşılayan Ensivri Kadın Meclisinin Akhisar’da hayata geçiriliş olması büyük bir başarı Manisa Büyükşehir Başkanımız Cengiz Ergün kadınlara her zaman daha çok önem vermiş ve değerli kılmıştır.

  Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörlüğü olarak en iyisine laik olan bayanlarımıza hep şahsım hem de Manisa Büyükşehir olarak da her konuda destekleyip projeleriniz hakkında da yol gösterici olmaya hazırız Görüyorum ki kadın meclisi olarak da bütün bayanlar son derece aldıkları görevin üstesinden gelecek donanıma ve bilgiye sahip kişilerden oluşmuş sizleri tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Ardından Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney bizleri bu yoğunluğunuzun arasında kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.  Ziyaretlerimizden de anlıyorum ki Kadın Meclisinin başarılı işler yapacağına şimdiden odalar ve dernekler inanmış ki bizlere tam destek olacaklarının sözünü veriyorlar buda biz kadın meclisi bayanları hem sevindiriyor hem de aldığımız görevin ne kadar önemli bir görev olduğunu hatırlatıyor.

 Kadın Meclisi olarak ilkini gereçleştireceğimiz “Mutlu Evliliğin Sırrı İletişim” adlı konferansı Akhisarlı bayanların katılımıyla gerçekleştirmekle başlayacağız. Önümüzde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bayanlarımıza yakışır bir etkinlikle bayanlarımızı özel ve önemli olduklarının hissettiren bir gece düzenleyip ardından da kadın meclisi olarak yeni projelerle çalışmalarımızı devam edeceğiz dedi.