Akhisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Has Köy Mahallesi İlkokulunda kutladı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Has Köyü İlkokulunda kutladı. Köy çocukları ile kutlama yapan yürütme kurulu üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Köy okulunda düzenlenen 23 Nisan Bayramı programında adeta çocukluğuna döndüğünü kaydeden Yürütme Kurulu Üyeleri, böyle bir fırsatı yakaladıklarından dolayı duygulandıklarını belirtti.

Kadın Konseyi Başkanı Pınar Güney yaptıkları etkinlik hakkında şunları belirtti.

Dünyada çocuklara bayram hediye eden ve bu Bayram'ı büyün dünya çocukları ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiyedir. Günümüz büyükleri sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakma sorumluluğundadır. 

Akhisar Kadın Meclisi olarak bu anlayış ve duygu ile yola çıktık. Millî iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclis'inin açılışını ve ulusal egemenlik ve çocuk Bayram'ını canı gönülden kutlar bizleri bu günlere getiren başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımıza hizmeti geçmiş bütün ecdadımızı saygıyla yâd ediyorum. Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın kendi başına karar verebilen hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. 

Bugün köylerinde oyun parkı olmayan bu çocuklarımız için bir şenlik alanı kurduk. Bizleri yalnız bırakmayan Syn Funda Peker Hanımefendi başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü Kent Konseyi Genel Sekreterliği Hasköy ilköğretim okulu idareci ve öğretmenleri ve değerli velilerimize, Zeytinliova Sosyal Tesislerin sahibi Ömer Kurt'a, Has Köyü Mahallesi Muhtarı Metin Kocaağ ‘a teşekkür ederiz.

Has Köy İlkokulu öğrencileri de etkinlik ve hediyeler için yürütme kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Öğrenciler Şişme oyun parkında gün boyunca oyunlar oynayıp 23 Nisan Çocuk Bayramlarını Doyası Kutladılar.