Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kahveciler Odası, Basın Mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Şehir Gazinosunda kahvaltı programı düzenledi.

Programda Konuşan Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney; “Bizler bir yıl önce büyük bir istek ve çaba ile Akhisar’da ilk defa kurulan Kadın Meclisinin temellerini atan bir avuç gönüllü bayanız. Bu işleri yaparken kendi işlerimizden kendi eşlerimizden çocuklarımızdan, işlerimizden vakit ayırıp Akhisar’da ki kadın mesellerine Akhisar kadınını yüceltmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarda bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan bizleri canı gönülden destekleyen ve duyuran basın mensubu arkadaşlara tarafsız, doğru, objektif yayınlarınız için teşekkür ediyorum. Kadın Meclisi olarak bize bu ortamı sağlayan Şehir Gazinosu sahibi Erkin Güney’e ve personeline çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yapılan çalışmalarda basının vermiş olduğu desteğe değinen ve teşekkürlerini ileten Güney; “Parkımızda yapılan festivalde açmış olduğumuz standımızda hem farkındalık yaratalım hem de sizi burada ağırlayıp yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşalım istedik. Kadın cinayetlerine dur demek için açtık standımızı. Başka memleketlerde duyduğumuz olaylar artık Akhisar sokaklarında duyulur hale geldi. Hiçbir kadının eski eşi, nişanlısı, eşi tarafından infaz edilmesin istiyoruz. İnşallah bir daha böyle olayların yaşanmamasını istiyoruz. Bazı yaptığımız çalışmaları basın ile paylaşamıyoruz. Bazı sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları ile irtibata geçerek bazı aileler ile diyalog kuruyoruz. Yaptığımız her çalışmayı kamuoyu ile paylaşmıyoruz ama herkesin bildiği çalışmalarımızda bizi basın olarak desteklemenize devam etmenizi diliyoruz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte isteğimiz, bu kadın meclisini uzun yıllar çalışmalar yapıp sizlerin aracılığıyla hep beraber Akhisar’a duyuralım istiyoruz.” Dedi.

Kahvaltı Sonrasında Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkin Güney Basın Mensuplarına günün anısına hediye takdim ettiler.