Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcıyı makamında ziyaret ettiler.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı Kadın Meclisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadın meclisinin yerel kalkınmaların itici güçlerden biri olduğunu ve kadın meclisinin kadına şiddet ve kadın sığınma evi konusunda ki çalışmalarını her konuda destekleyeceğini bu konuda ki çalışmalarını da önemsediğini dile getirdi.

Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney daha önce de gündemde olan kadın sığınma evi için çalışmalarımızı başlatacağız “ Kadın istemeli ki bir şey elde etsin “ Akhisar kadın meclisi olarak kararlar aldık ve bu konuda ekip arkadaşlarımla çalışmalarımızı her zaman ortak yapıyoruz. Birçok projemiz var ilerleyen dönemlerde aile içi şiddet, kişisel gelişim, kadınların uğramış oldukları şiddetteki faktörler nedir gibi kadın sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapmak istiyoruz bu ziyaretimizde hem Akhisar’a yeni atanmış değerli Cumhuriyet Başsavcımızı hoş geldiniz demek ve kadınlar konusunda ki projelerimizi için destek sözünü almaya geldik.  Sayın Cumhuriyet Başsavcımız ‘da çalışmalarımıza destek olacağını dile getirmesi bizleri mutlu etti Cumhuriyet Başsavcımız Mehmet Nadir Yağcı Beye görevinde başarılar diliyorum dedi.