Yerel tarımı canlandırmak için çalışmalarına devam eden Akhisar Belediyesi’nin desteklediği kadın çiftçiler Ağustos ayında dağıtılan çileklerin ilk meyvelerini aldı. Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret eden kadın çiftçiler ürettikleri çileklerin ilk hasat meyvelerini paylaştılar. 

Akhisar’da alternatif tarım ürünleri için çalışmaların aralıksız devam ettiğini dile getiren Başkan Besim Dutlulu, bu proje ile hem kadın çiftçileri desteklediklerini hem de milli ekonominin temeli olan tarımsal faaliyetleri arttırdıklarını söyledi.

Hem üreticinin hem de Akhisar’ın kazandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Çilek üreticilerimizi belediyemizde misafir ettik. Köylerimizde tarımsal üretimi canlandırmak ve kadın çiftçilerimizi desteklemek için başlattığımız çilek projemiz çok güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. Hem üreticimiz kazanıyor hem de şehrimizde alternatif ürünler yetişiyor. Çiftçimizin mutluluğu bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Tarıma yönelik desteklerimiz devam edecek” dedi.