Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Adayı Erol Boşnak bugün düzenlediği basın toplantısı ile gurubunu tanıttı.

Akhisar Gülbeyaz-ı Ziyafet Restoranda düzenlenen toplantıda 10 ayrı meslek bölümlerinden oluşan gurubunu basın mensuplarına tanıtan Boşnak, “Hepimizin bildiği gibi 4 Mayıs 2013 tarihinde Akhisar Ticaret Ve Sanayii odasının Meclis seçimleri olacaktır.Bu seçimde Bizler arkadaşlarımızla birlikte Odayı yönetme adına meclise adayız.

Biz istişareye,kollektif çalışmaya ortak akla inanan .üyelerimiz tarafından ulaşılabilinen bir ekibiz.

Biz; ben yerine biz’i koyan atılımcı,yenilikçi ve çağdaş bir ekibiz. Oda faaliyetlerinin siyasi oluşumlara objektif yaklaşan ve bunların dışında kalmasına inan bir ekibiz.” diyerek Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanmaları halinde yerine getirecekleri taahhütlerini açıkladı.

İşte ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak’ın Taahhütleri

1- Akhisar’daki tüm sivil toplum örgütleri, Kurumlar ve Yerel yönetimlerle ilişkileri geliştirmek ve tüm çevrelerle daha barışık bir oda yaratmak.

2- Kentimizin Sosyal gelişimine ve Ekonomisine katkı yapacak Akhisar üniversitesinin kurulması için etkin rol oynanacak,liderlik yapılacak ve maddi tüm olanaklar seferber edilecek..

3- Akhisar’ın Turizmine katkı yaparak katma değer yaratacağa inandığımız Kültür Evinin Restorasyonunu tamamlamak.Bu şekilde Aynı Zamanda Akhisar halkının ve üyelerimizin hizmetine sunmak.Burada işadamlarımızın toplantılar yapabileceği misafirlerini ağırlayabileceği bir mekan yaratmak.

4- KOSGEB birimimize ilave olarak,hukuk servisimiz etkin hale getirilecek,Maliye ve Vergi mevzuatı ile ilgili birim oluşturulacak.Ayrıca Akhisar’da ihracat yapan firmalarımıza her türlü desteği vermek için dış ekonomik ilişkiler ile ilgili bölüm aktif hale getirilecek.

5- Organize Sanayi bölgesinin sorunları ile ilgili olarak oda üyesi olan yatırımcılardan bir komisyon oluşturup, buradaki sorunları gidermek için ortak çalışma geliştirmek.

6- Halkla İlişkiler biriminin işler hale getirilip,sorunları dinleme,teşhis ve çözüm için üyeler yılda bir kez ziyaret edilecek.

7- Denetlenebilmemiz,kontrol ve şeffaflık gereği, aylık harcama ve mizan odamızın internet sitesinde yayınlanacaktır.

8-İşçi ve işvereni buluşturmak için internet sitemizdeki insan kaynakları bölümünü işler hale getirmek.

9- Üyelerimizle iletişim için cep ve mail bilgileri tamamlanıp bir veri tabanı oluşturulacak. Akhisar'a ve Ülkemizle ilgili önemli gelişmeler, mevcut destekler ve teşvikler bu veri tabanı sayesinde üyelerimize anında gönderilecek.

10- Zeytin ticaretinde ve diğer ticari faliyetlerden doğan alacakların güvence altına alınması konusunda, ilgili kurumlar ve hukuk servisi ile çalışma yapmak.

11- Üyelerimizin kamu kurumlan ile ilgili ilişkilerinde yanında olacağız ve üyelerimizle ilgili kamu kurumlarmı yılda bir kez ziyaret edeceğiz.

12- Sanayi bölgesindeki üyelerimizin sorunlarının çözümü konusunda hassas ve duyarlı olacağız.

Son olarak 10 farklı meslek gurubundan oluşan ekibini tanıttan Boşnak, “Öner Güllüoğlu, Niyazi Edremit, Engin Şen, İrfan Aksoy, Fevzi Minareci, Tevfik Kamcı, Metin Eser, Kamil Yeni, Volkan Güneş, Murat Tınazlı, Hakan Erdost, Mustafa Temizel, Sezgin Can, Mehmet Güleç, Günay Özen, Esen Konut, Yasin Esentürk, Cansu Cömert, Şerif Türkan, Yaşar Kalemler, Cem Doğan, H. İbrahim Dilek, Berkant Doğan ve Cengiz Taşkıran” olarak sıraladı.