İstanbul'daki Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı İsmail Gürol Uğurlu İstanbul'un çeşitli üniversitelerinde okuyan Manisalı üniversite öğrencilerine kahvaltı verdi.

150'ye yakın üniversite öğrencisinin katıldığu kahvaltıda Uğurlu " Ben derneği kurarken Manisalı hemşerilerimizin bananecilik özelliğini kırmayı ve birlik ve beraberlik içinde olmayı özendirmeyi ön plana çıkarmak istemiştim. Bunu kısmen başardık fakat istenilen seviyeye ulaşamadık. Şimdi sizler üniversite zamanlarınızda bu gibi etkinliklerle birlik ve berberlik içinde önyargılı davranmayı bırakmış olup, dayanışma içinde olmalısınız. Bu dayanışmanın faydalarını ilerde siz mezun olduktan sonra daha iyi göreceksiniz. İçine kapanık olmak insana hiçbirşey kazandırmaz, sosyal olursanız hem kendinize hem de çevrenize fydalı olursunuz. Bu nedenle hemşeriler arasındaki samimiyeti arttırmak ve herkesin taşın altına elini koymasını sağlamak gerekir. Allah'ın izniyle bu gibi etkinlikleri arttırarak, dayanışma içerisinde olup sorunlarımızın üstesinden hep beraber daha kolay geleceğiz."dedi.

Öğrenciler de bu etkinlikten çok memnun olduklarını, aynı fakültede okuyan birçok arkadaşlarıyla bu vesile ile tanıştıklarını, bu gibi etkinliklerin zaman zaman tekrarlanması gerektiğini belirttiler. Bu kahvaltıyı organize ettiği ve sponsor olduğu için İsmail Gürol Uğurlu'ya teşekkür ettiler.