Açılışta Genel Başkan Tülün, cemiyet faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'de İlim Yayma Cemiyetine gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ederek Akhisar Şubesinin hayırlı olmasını temenni etti.

‘Milli ve Manevi Değerler, Gençlerimize Öğretilmeli'

Ülkemizi daha ileri seviyelere taşınması için bilgiye sahip, sahip olduğu bilgiyi teknolojiye dönüştürebilen bunun yanında milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençler yetiştirmenin önemli olduğunu vurgulayan Vali Deniz, “Zor bir coğrafyada yaşıyoruz bu yüzden yerli ve milli teknolojimizi daha çok geliştirmeliyiz. Bu konuda da gençlerimize güvenmeli ve onlara imkan sunmalıyız. Gençlerimize nitelikli bir eğitimle birlikte milli ve manevi değerlerimizi öğretirsek Türkiye'yi şuan bulunduğu yerden çok daha ileri seviyelere taşıyacaklarına inanıyorum. İlim Yayma Cemiyetinin de gençlerimize milli ve manevi değerleri anlatma konusunda güzel çalışmaları var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Deniz ve protokol üyeleri İlim Yayma Cemiyeti Akhisar Şubesinin açılışını gerçekleştirerek, incelemelerde bulundu.













l