Akhisarpress.com - Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Akhisar’ın yerel medya mensuplarına teşekkür belgesi takdim etti.

İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğünde düzenlenen kokteyl ve toplantıda basın mensuplarının zor ve önemli hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Akif Şenyürek; “Zor ve meşakkatli bir göreviniz var. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandığım iki yıldan beri bizlerin hizmetlerini halka duyurmak için yapmış olduğunuz tüm çalışmalar adına teşekkür ediyorum. Yerel medya halkı haberdar etmek adına büyük güçlükleri göğüsleyerek her şartta görev yapmaya çalışıyor. Tarafsız ve doğru haber anlayışınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.

Basın mensuplarına verilen kokteylden sonra Akhisar’da görev yapmakta olan yerel ve ulusal medya mensuplarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Öte yandan Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün 2012 yılında yapmış olduğu hizmetler slayt gösteri şeklinde basın mensuplarına izletildi.