Eryüksel buradaki ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Manisa Milletvekilimiz Uğur Aydemir ile birlikte Akselendi Mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Sağduyunun Birlikteliği; Cumhur İttifakı, Millet Aklı. Sırtımız terlemezse vicdanımız sızlar sahadayız çalışıyoruz. Çıktığımız bu yol hizmet yolu; aşkla, şevkle yürüyeceğimiz bir sevda yolu. İşi hizmet olan durmaz, gücü millet olan yorulmaz. Güzel memleketimizin gönlü güzel insanlarıyla birlikte Akhisar’ımızı ve mahallelerimizi şahlandıracak, emanetinize sonuna kadar sahip çıkacağız. Her kesime hizmet etmeye talibiz. Gönlümüzü koyduk, ömrümüzü adadık, ayırmadan kayırmadan çalışacağız” dedi.

BEYOBA MAHALLESİNDE MEHTERANLI KARŞILAMA

Beyoba Mahallesinde mehteran ekibi ile karşılan Eryüksel, “Beyoba Mahallemizi ziyaret ediyoruz. Coşkunuz ve muhteşem karşılama için tüm Beyobalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Yarına dair söyleyecek sözümüz, planlarımız, projelerimiz var. Ortak yaşam alanımız olan Akhisar’ımız için mahallelerimiz için hep birlikte elimizi taşın altına koyma zamanı. Ortak değerlerimiz, ortak hayallerimiz, ortak hedeflerimiz var bu sebepten hiçbir hizip aramıza giremez. Bu milletin ortak değerleri, hayalleri, hedefleri, duaları var...

Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için gereken her noktada destek olacak, yerel yönetimler noktasında projeler üretmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, ortak aklı oluşturarak mahallelerimize, Akhisar’ımıza  ve Manisa’mıza hizmet edeceğiz” dedi.

Ardından Sazoba Mahallesinde de coşkuyla karşılanan Eryüksel, “Sazoba Mahallemizi ziyaret ediyoruz. Sazobalı hemşehrilerimizin bizleri bağrına basması görülmeye değerdi. Gecenin geç vaktine kadar bizleri ağırlayan Sazobalı hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrı gayrı yok, sen-ben kavgası yok. Kardeşlik içerisinde ortak bir gelecek hedefiyle el-ele, omuz omuza yürüyeceğiz. Farklılıklarımızı ne kadar kucaklarsak, birbirimize sevgimizi ve saygımızı ne kadar arttırırsak, Akhisar’ımızı ve mahallelerimizi o kadar ileri taşımış oluruz.

Al bayrağımız gökyüzünde dalgalandıkça  biz bu aziz millete hizmetkar olmaya devam edip yediden yetmişe gönüller kazanacağız. Gönüllerde memleket sevdası, dillerde hemşerilerimizin destek ve duası... Sefer bizden, takdir Cenabıhakk'tan” dedi.