31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Atatürk Mahallesinde coşkuyla karşılanan Hüseyin Eryüksel, burada projelerini paylaşarak detayları hakkında bilgilendirdi.

Mitingin ardından açıklamalarda bulunan Eryüksel, “Teşekkürler Atatürk Mahallesi. Atatürk Mahallemizde bu akşam Milletvekilimiz Sayın Uğur Aydemir, AK Parti İlçe başkanımız İbrahim Sayın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Taha Dal, Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, Cumhur İttifakı kadın kolları başkanlarımızla birlikte hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihalde bulunduk. Projelerimizi anlattık. Vatandaşlarımızın dertlerinle dertlendik. Destek sizden hizmet bizde, sefer bizden Zafer Allahtan inşallah dedik. Atatürk Mahallemizde Hasta ziyareti yaptık. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Atatürk Mahallemizde ev toplantısı yaptık. Destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN, YORULMADAN...

Atatürk mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Adayı Eryüksel, "Akhisar'da turizmi, sanatı, ticareti canlandırmak, ilçemizi marka şehir yapmak için çıktığımız bu yolda yılmadan, yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

'HAVA SOĞUK, GÖNÜLLER SICAK!..'

Eryüksel sözlerine şöyle devam etti, “Hava soğuk, gönüller sıcak. Cumhur İttifakı'nı ve projelerimizi anlatmaya, desteklerini istemeye geldiğimiz hemşehrilerimiz bu gece soğuk havaya rağmen gösterdikleri teveccüh ile içimizi ısıttı. Allah'ın izniyle bu sevgi 31 Mart'ta sandığa da yansıyacak ve Cumhur İttifakı Türkiye'nin geleceğini inşa etme yolunda önemli bir adım atacak” dedi.