Cumhur ittifakı AK Partili Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala açık hava mitinglerine Hacıishak Mahallesi ile devam etti. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ile Belediye Meclis Üyesi adaylarının katılımı ile gerçekleşen açık hava miitngde Eryüksel, “bizim her projemiz şehrimizin yaşam standartını yükseltirken gönüllere de dokunacak” dedi.

Açık hava mitingi ardından açıklama yapan Eryüksel, “Manisa Milletvekilimiz Sayın Uğur Aydemir ile birlikte Hacıishak Mahallemizde açık hava mitingleri yaptık. Bu kadar soğuk havada sıcacık karşılamanız için müteşekkirim. Şu güzel görüntülerde birliği, beraberliği, kardeşliği görebilirsiniz.. Gönlü güzel, sıcak kanlı ve güler yüzlü Hacıishak mahallesi vatandaşlarımızla coşkulu bir buluşma gerçekleştirdik. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim planlarımız var, projelerimiz var, söyleyecek sözümüz var. Akhisar’ımıza yapacak çok işimiz var. 5 yıl içerisinde el birliğiyle yeni bir Akhisar inşa edeceğiz. Bizim her projemiz şehrimizin yaşam standartını yükseltirken gönüllere de dokunacak. 11 dev projemiz var ama en büyük projemiz gönüllerden gönüllere kuracağımız köprülerdir. Akhisar’ımızın her mahallesi aynı kıymette, aynı ehemmiyettedir. Her köşesine hiç bir ayrım yapmadan eşit ve kaliteli hizmeti ulaştıracağız. Akhisar kazanacak, Manisa kazanacak” dedi.

Mitingin ardından Eryüksel, Hacıishak Mahallesinde Köksal ve Nurgül çiftinin Nişan törenine katıldı.

Gecenin sonunda Akhisar Atçı Dostları Derneğini ziyaret eden Eryüksel, “Akhisar Atçı Dostları Derneği Başkanımız Yakup Yıldırım ve üyeleriyle bir araya geldik. Destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.