Cumhur ittifakı AK Partili Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, 31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala Hürriyet Mahallesinde halka seslenerek açık hava mitingi yaptı. Açık hava mitingine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal, Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Bozbıyık, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Esin Güngör, Belediye Meclis Üyesi adayları da katıldı.

Eryüksel mitingin ardından yaptığı açıklamada, “Biz Birlikte Güzeliz Hürriyet Mahallesi! Akhisarlı Milletvekilimiz Uğur Aydemir, Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Sayın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Namal, Gençlik Kolları Başkanımız Taha Dal, Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, Kadın Kolları Başkanımız Burcu Bozbıyık,  Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Esin Güngör ile Hürriyet Mahallemizde açık hava mitingi yaptık.

Bizleri atlı birliklerle davullarla mehteran takımıyla karşılayıp bağrına basan, meydanlara sığmayan Hürriyet Mahalleli gönüldaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mitingimiz ardından Akhisar Karadenizliler Derneğini ziyaret ettik. Dernek Başkanı Murat Korkut ve yönetim kurulu üyelerine, destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Daha sonra da Hürriyet Mahallemizde Kıymet Eryüksel, İbrahim Eryüksel ve Ahmet Eryüksel’i evlerinde ziyaret ettik. Destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.