Burada konuşan Hüseyin Eryüksel, “Hacıishak mahallemizde gönüllere misafir olduk. Bir işi gönülden yaparsan gönüller kazanırsın” dedi. Ardından Hacıishak Mahallesinde ziyaretlerine devam eden Hüseyin Eryüksel ve beraberindeki partililer vatandaşlarla buluştu.

Gönül Belediyeciliği ile 31 Mart seçimlerine hazırlandıklarını ifade eden cumhur ittifakı adayı Hüseyin Eryüksel, “Hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz, birlikte daha güçlüyüz. Sevgiyle, samimiyetle, tevazu ile Hacıishak mahallemizi ziyaret ederek halkımızla kucaklaştık. Bize sevgi ve saygısını gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

“Davamız, derdimiz bu ülke”

Burada konuşan AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, AK Parti’nin milletten aldığı güçle bugünlere geldiğini belirterek, her zaman önceliklerinin vatan, bayrak ve millet olduğunu vurguladı. Eryüksel, “Davamız, derdimiz bu ülke dedik. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlere karşı dimdik ayakta durduk. Bugün yine böyle bir süreçteyiz. Hepimizin büyük bir özveriyle çalışarak ayağa kaldırdığı bu dönemden, tekrar çöp, çamur ve çukura sokmaya çalışanlara fırsat verilmeyeceği bir seçimin arifesindeyiz. Bir ve beraber olursak yerel seçimlerden tekrar çok güçlü çıkarsak ülkemizi çöp, çamur ve çukura sokmak isteyenlere iyi bir ders vereceğiz” dedi.