İlk olarak Akhisar Otogar esnaflarını ziyaret ettiklerini ifade eden Eryüksel, “Şoförlerimiz zor bir meslek icra ediyorlar. Evlerine ekmek parası götürmek için gece gündüz demeden direksiyon başındalar. Allah yardımcıları olsun” dedi.

Şoförlerin Akhisar’ın yükünü çektiğini ifade eden Hüseyin Eryüksel, “Tüm şoför kardeşlerime selâm olsun, Akhisar’ın yükünü onlar taşıyorlar. Akhisar Kamyoncular kooperatifi esnafıyla bir araya geldik. Kamyoncu dostlarımızın dertleriyle dertlendik, çözüm için önerilerini dinledik” dedi.

Türkiye'de belediyeciliğin en güzel örneklerinin AK Parti ile başladığını ifade eden Hüseyin Eryüksel, "Uzun süredir siyasette milletimize hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Hizmete devam edeceğim. 2002 yılında ülkemiz AK Parti ile tanıştı ve Türkiye'de birçok şey değişti. Belediyecilikte, Ulaşımda, Turizmde, Teknolojide, Bilimde, Sanayide ve daha birçok alanda büyük ivmeler yakalandı. Biz bu Şehrin sahip olduğu potansiyeli çok iyi biliyoruz ve iktidarımızın var olan imkanları ile en iyi şekilde harmanlayarak daha ileri bir noktaya taşımak istiyoruz. Hem milletimizin, hem hemşehrilerimizin gönlünde yer edineceğiz, hem de Akhisar'da hizmet çıtasını çok daha yukarılara çıkaracağız” diye konuştu.