HSYK 1. Daire üyesi İsmail Aydın Akhisar ve Soma adliyesini ziyaret etti. 

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner ve Akhisar Adalet Komisyonu başkanı, Hakimler ve Cumhuriyet Savcıları tarafından karşılanan Aydın, Akhisar Adliyesi Kütüphanesinde bir toplantı gerçekleştirdi. 

HSYK 1.Dairesi Üyesi Sayın İsmail Aydın toplantı sırasında ;”Soma faciasında şehit olan vatandaşlarımızın işlemini görmede gösterdikleri fedakârlık için, teşekkür için geldiğim adliyede gördüğüm sevgi, saygı ve çalışma azminden dolayı memnun olduğumu ifade ederken yeniden tüm arkadaşlara gayretleri nedeni ile içten şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyareti anısına Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner tarafından HSYK 1. Dairesi Üyesi Sayın İsmail AYDIN Bey’e isminin yazılı olduğu Akhisar Belediyespor forması hediye edildi. Akhisar Adalet Komisyonu Başkanı Üzeyir Şendil tarafından HSYK 1. Dairesi Üyesi İsmail Aydın’a yöresel ürünler takdim edildi. 

HSYK 1. Dairesi Üyesi İsmail Aydın Akhisar Adliyesine yapmış olduğu ziyaretten sonra Soma Adliyesine gidilerek Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner ile Soma Adliyesine ziyaret gerçekleştirdi. Soma Adliyesinde Hakim ve Savcılarımıza Soma’da yaşanan maden kazası sebebiyle yapılan adli işlemlerin sonuçlandırılmasında gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti. Soma Adliyesinde Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımızın görüş ve önerilerini dinledi.